Go/nogo, Apple pay, Google pay, Samsung pay.

Jeg mener selv jeg er en gadget first mover men her knækker filmen for mig. Hvorfor hulen er det så vigtigt det der med betaling med ens smartphone. Mit kreditkort er for mig den smarteste løsning. Virker overalt. I alle forretninger og både i indland og udland. Altid klar og lynhurtig. Og når jeg har mobilen ved hånden er kortet også klar til brug. Derudover har jeg Mobile Pay til hurtig betaling mellem venner og bekendte. Gør det dog ikke sværere end nødvendigt. Bare fordi man kan. #Applepay #Googlepay #Samsungpay #Mobilepay

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s